Departamentul de Comunicatii Digitale

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi |

Video conferințe (studenți)

Autentificare serviciu (dacă aveți deja cont): Video conferințe pentru studenți

IMPORTANT: Departamentul de Comunicatii Digitale nu solicită niciodată utilizatorilor parolele folosite pentru accesarea serviciului.

Studenții Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași pot obține servicii de video conferințe în urma unei colaborări între UAIC și Microsoft România.

Serviciul este asigurat pentru studenții Universității Alexandru Ioan Cuza fără costuri de întreținere sau suport și asigură, pentru fiecare student următoarele servicii:

  • Partajare desktop
  • Prezentări PowerPoint
  • Chestionare online
  • Tablă de scris (whiteboard)
  • Sistem de mesagerie instant
  • Sistem audio și video

Microsoft Office 365 este disponibil folosind contul de utilizator pentru acces la rețea al fiecărui student (studenții care nu au cont se pot înregistra la https://register.uaic.ro/studs/). Serviciul folosește sistemul unic de autentificare implementat de către Departamentul de Comunicații Digitale al Universității „Alexandru Ioan Cuza” conectat la sistemul de acces al Office 365.

Contul de acces pentru resursele programului Office365 este același cont de acces creat la D.C.D. ce este folosit inclusiv pentru autentificare în rețeaua wireless, rețeaua din cămine, acces în sistemul Eduroam etc. Dacă aveți deja un astfel de cont, vă rugăm să-l folosiți. În cazul în care nu aveți un astfel de cont, îl puteți obține în urma completării formularului de înregistrare disponibil pe https://register.uaic.ro/studs/.

Un tutorial în care sunt descrise funcționalitățile de bază ale acestui serviciu este disponibil aici: Video conferințe

© 2019 Direcția de Comunicații Digitale - Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi